• SiS Go Energy + Electrolyte Gel, Lamai și Menta

Gelul SiS GO Energy + Electrolyte oferă atleților o nouă și versatilă opțiune pentru îmbunătățirea performanțelor. Electroliții (cum ar fi: sodiu, potasiu, magneziu) sunt pierduți prin transpirație și trebuie înlocuiți pentru a ajuta corpul să-și păstreze nivelul optim de lichide, alături de o hidratare corespunzătoare.

 

Gelul SiS GO Energy + Electrolyte este un produs ce are la bază gelul SiS GO Isotonic Energy, primul și unicul gel izotonic din lume. Gelul nu doar oferă un aport rapid de carbohidrați ce se digeră ușor (22g) și oferă energie, dar și 118mg de sodiu, 9.5mg de potasiu și 1.5mg de magneziu per gel.

 

Pentru a menține un nivel optim al lichidelor, corpul menține concentrația de sodiu la 30 mmol/l. Gelurile SiS GO Energy + Electrolyte sunt special concepute pentru a menține această concentrație.

 

Informații nutriționale
Valori specifice Per gel (60ml) Per 100ml
Energie 367kj/86kcal 612kj/143kcal
Proteine 0.0g 0.0g
Carbohidrați 22g 36g
     din care zaharuri 0.4g 1.2g
Grasimi 0.0g 0.0g
     din care grăsimi saturate 0.0g 0.0g
Fibre 0.0g 0.0g
Sodiu 0.03g 0.5g

 

Ingrediente: apă, maltodextrină din porumb, arome naturale, sare, agenți de îngroșare (gumă gellan, guma xanthan), regulatori de aciditate (acid citric, citrat de sodiu), conservanți (benzonat de sodiu, sorbat de potasiu), îndulcitori (acesulfam K, sucraloză), clorură de potasiu, citrat de magneziu.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

SiS Go Energy + Electrolyte Gel, Lamai și Menta

  • 8,50Lei